3 nástroje, ktoré vám pomôžu získať kontakt na zákazníka


3 nástroje, ktoré vám pomôžu získať kontakt na zákazníka

Hľadáte nový biznis a chcete napísať konkrétnej osobe, no nepoznáte jej e-mail? Chcete jej zavolať, no žiadne číslo nemáte? Radi by ste vedeli, kto konkrétne bol na vašom webe, a čo na ňom hľadal?

Pripravil som 3 tipy pre obchodníkovktorí možno nepoznajú rôzne online nástroje, ktoré by im mohli pomôcť získať nový biznis a zefektívnili ich prácu.

1. Ako nájsť e-mail na konkrétnu osobu?

Hunter.io

Hunter je skvelý nástroj, ak hľadáte e-mail na konkrétnu osobu. Ako ho použiť? Uvediem príklad. Potrebujete nájsť e-mail na vášho potenciálneho klienta, no žiaden nemáte. Jediné, čo treba spraviť je zadať doménu spoločnosti, a automaticky vám nájde e-mail, prípadne vám ukáže, ako ho poskladať –  meno priezvisko, alebo len priezvisko @ atď… Ak používate Chrome, viete si tento nástroj pridať cez rozšírenia do lišty. Meno konateľa nájdete na Finstate.


2. Ako nájsť telefónne číslo?

Lusha

Lusha vám pomôže na LinkedIne nájsť telefónny a e-mailový kontakt na osobu, ktorú si práve pozeráte. Cena tejto aplikácie začína od 32,92 € za mesiac. Samozrejme, ponúka aj free verziu.

Keď už máte e-mail a kontakt zistený, a ste s klientom dohodnutí na video calle, dávam do pozornosti môj blog, kde sa dozviete ďalšie rady a tipy pri online obchodovaní


3. Ako zistíte, kto bol na Vašom webe?

Leady.cz

Leady.cz vám ukážu, kto bol na vašom webe, a čo na ňom hľadal. V praxi to značí, že vidíte, či si na vašom webe klient pozeral e-commerce referencie alebo marketing. Vďaka týmto informáciám ho viete osloviť osobnejšie, lebo už viete, kto je, a o čo presne sa zaujímal. Ceny tejto služby sú individuálne, na základe vašich preferencií a cieľov (či máte iba jednu doménu, alebo chcete pridať viac krajín atď.)

Nie každý nástroj a aplikácie fungujú na 100 %, skôr som vám chcel ukázať možnosti, ako rýchlo a jednoducho sa viete dostať k novému biznisu. Tieto nástroje majú, samozrejme, oveľa viac možností, no to by bolo na samostatné školenie. Hlavne sa nebojte a vyskúšajte v obchodovaní aj online nástroje.

Choďte do toho, ako hovorieval Napoleon Hill:

„Nečakajte. Nikdy nebude ten správny čas.“

Budem vďačný za vašu spätnú väzbu. Ak by ste sa chceli poradiť alebo niečo odporučiť, neváhajte ma kontaktovať. 😉

+ Diskusia nemá žiadne príspevky