Dikyčko všetkým za Unicamp!


Dikyčko všetkým za Unicamp!

3. ročník neformálnej študentskej konferencie Unicamp sa konal v priestoroch dvoch trnavských synagóg. Už samotné priestory naznačujú, v akom príjemnom a elegantnom duchu sa niesla konferencia tento rok.

Hlavným cieľom organizátorov bolo umožniť študentom stretnúť odborníkov z praxe.  Dodať študentom odvahu, skúsenosti a motivovať ich k vlastným projektom. Radi konštatujeme, že toto posolstvo bolo bez pochýb splnené i tento raz.

O pestrý program sa postaralo 15 výborných spíkrov. Prednášky spíkrov boli motivujúce a vo veľkej miere poučné. O zábavu sa postaral Shane Gillan, ktorý okrem vyrozprávania svojej životnej cesty, predviedol fascinujúce kúzla zakladajúce sa na psychológii človeka. Ako sám povedal: „Človek musí chcieť veriť klamstvu, aby mohol byť klamaný“.

Zdroj

Aby sa nepozabudlo na  duchovný rozvoj, tejto témy sa ujal pedagóg a hudobník Pišta Vandal. Svojou prednáškou o Bystrom zle – prehliadanom fenoméne v tvorivom procese, nám podal ďalší zaujímavý pohľad na  každodenné situácie, s ktorými sa stretávame v našich životoch.

Zdroj

Najviac mi v pamäti utkvela motivujúca prednáška Matiasa Coreu, spoluzakladateľa a hlavného dizajnéra portálu Behance. Aj napriek jeho životným úspechom mladík pôsobil veľmi skromným dojmom.

Zdroj

O úspešnosti 3. ročníka svedčí i 10 292 ľudí, ktorí sledovali LIVE STREAM! RIESENIA.com sú hrdým technologickým partnerom Unicampu už 2. rok. Pripravili sme pre túto skvelú akciu  responzívny web a Social Hub (http://www.unicamp.sk/social_hub.php).

Vďaka týmto vychytávkam, mali online zvedavci možnosť počas priameho prenosu listovať v prezentáciách spíkrov, kde mali taktiež na jednom mieste integrované všetky tweety a facebook príspevky o Unicampe. A o tom, že sa počas konferencie štebotalo o sto šesť, by mohlo spievať nie jedno vtáča.

Zdroj

Aj napriek drobným nástrahám to organizátori zvládli bravúrne.  Od technického zabezpečenia až po samotné detaily, akými bolo chutné občerstvenie, či  obrandované mydlá.

Na záver si dovolím citovať spoluorganizátora Unicampu Petra Kučerku„Dikyčko všetkým“ za výnimočný zážitok.

1 Komentár

Pridajte komentár