Hľadáme vychádzajúcu hviezdu


Hľadáme vychádzajúcu hviezdu

Ahoj, rád ťa tu vidím, teší ma, že máš o nás záujem. Určite máš veľa otázok, na ktoré hľadáš odpovede. Čítaj ďalej! Hľadá sa dizajnér(ka).

Čo budeš robiť

Staneš sa  pravou (kreatívnou) rukou nášho marketingu. Tvojou úlohou nebude bojovať s kritickými dedlajnami a ponocovať vo firme (teda pokým nebudeme žúrovať), ale vytvárať hodnoty vo forme dobre spracovaných vizuálov pre našich klientov ako Alain Delon, Lenovoonline, Kondomshop a podobne. Či už pôjde o rôzne bannery pre online reklamu, newslettre alebo rôzne kampaňové landing pages.

Ak bude treba, vždy budeš mať po ruke kolegov, ktorí ti pomôžu alebo ťa nasmerujú. Jasné, viem, že nechceš svoj čas tráviť len kreovaním bannerov a newslettrov. Preto sa staneš silnou posilou aj pre náš development. Naučíš sa navrhovať namakané e-commerce riešenia a webky so všetkým, čo k tomu patrí. Tam ti pomôže veselá kopa chalanov, ktorá prevedie každý tvoj super nápad na efektívny kód (akurát, že to volajú p……y a stále frflú :).

pixel

Čo ti ponúkame

  • Prácou u nás získaš miesto, kde sa veľa naučíš.
  • Budeš mať po boku ľudí, ktorí ťa posunú dopredu.
  • Budeš rýchlo rásť a budeš často bojovať s rôznymi výzvami.
  • Máme super firemnú kultúru a tím. Často organizujeme rôzne firemne akcie (spoločné raňajky, dovolenky, paintball, kino a pod.).
  • Štandardom je nekonečno kávy a ovocia, oddychová miestnosť, a paru môžeš vypustiť s parťákmi pri stolnom futbale.
  • Akou formou by si u nás chcel pracovať, bude na tebe (ponúkame ti dohodu, prácu na živnosť a nerobí nám problém ani TPP a gastráče. 😉
  • Rád navštevuješ konferencie a čerpáš ďalšiu inšpiráciu? Super, vyšleme ťa. A ak sa poponáhľaš, stihneš napr. aj By Design Conference.
  • Ak si šikovný a dokážeš efektívne pracovať aj samostatne, nebude problém si poriešiť niekedy homeoffice.

Čo od teba očakávame

  • Mal by si dobre ovládať grafické programy, ktoré používame. A keďže srdcom aj dušou žijeme online, dôležité sú najmä Photoshop a Illustrator. Ak ovládaš aj After Effects a Premier, máš výhodu.
  • Hodiť sa budú aj HTML/CSS – neboj sa, nebudeš musieť nič kódiť, ale pomôže ti to v spolupráci s ďalším tímom.
  • Hľadáme tímového hráča, ktorý je precízny, záleží mu na každom pixeli a dokáže zvládnuť svoj timemanagement.
  • Dôležité pre nás bude, kde si pracoval a či si pri dizajne strávil aspoň jeden – dva roky.
  • Ak budeš talentovaný, nebude pre nás dôležité, či si vlasy umývaš pravidelne, si študent alebo ti smrdia nohy (aj keď to posledné nám asi vadiť bude).

Kto sme

Agentúra RIESENIA.com sa skladá z troch divízií – marketing, development a dizajn. V každej divízii sú profesionáli vo svojom odbore, ale čo je najdôležitejšie, najmä super ľudia, s ktorými si užiješ veľa srandy a ktorí ti pomôžu na začiatku tvojho rastu. Okrem toho sme členmi ADMA (v podstate sa kamošíme s kopou iných super agentúr) a ľúbi nás Google (patríme medzi jeho TOP 8 agentúr na Slovensku).

riesenia

Čo robíme

Zameriavame sa na online marketing a tvoríme unikátne internetové obchody a weby na mieru (v tomto všetkom sme fakt dobrí). Dôkazom sú naši spokojní klienti. Ak by si chcel hodiť slzičku za nejaký startup, nesklameme ťa (aj keď sme už oveľa ďalej) vyvíjame vlastný tool pre marketérov, ktorý sa volá AdBOOST.

Okrem takýchto dizajnovačiek  sa u nás nájdeš (ak ťa baví) aj v kreslení „vajfrejmov“, prípadne testovaní použiteľnosti tvojich výstupov v UX labáku, vytváraní brandov alebo v špehovaní a vyhodnocovaní cieľovky a jej správania na sídlach, ktoré sa budú redizajnovať.

gif2

Tvoja cesta k nám:

  1. Ozvi sa na [email protected], do predmetu uveď „Som dizajner“
  2. Pošli nám svoje portfólio (Dribble, Behance, tvoj web…).
  3. My ti pošleme testovacie zadanie a budeme sa tešiť na jeho vypracovanie.
  4. Ak nás ohúriš, stretneme sa, pokecáme a snáď sa dohodneme. Tešíme sa na teba!

+ Diskusia nemá žiadne príspevky