Bol to riadny RANDÁL


Bol to riadny RANDÁL

Opäť sa hlásime z ďalšej vydarenej akcie. Touto cestou by sme chceli poďakovať agentúre JANDL za zorganizovanie 6. ročníka foosballového turnaja agentúr a médií REKLAMČETO, ktorý sa konal v bratislavskom Randal Clube pod oficiálnou záštitou Foosballovej únie Slovenska.

Do tohto zápolenia sa zapojilo 17 agentúr, ktoré vytvorili 21 tímov. Tie sa spolu konfrontovali na 10 stoloch, a áno, počítaš dobre, jeden tím si dal vždy pauzičku. Veď treba aj tekutiny doplniť. Povoleným dopingom, ktorý v hojnom počte  športovci využívali, bolo pivečko a pizza. Výčap a pec sa v ten večer zrejme nezastavili.

foto5

O desiatej budem doma. S touto víziou som okolo šiestej večer otváral dvere Randalu. Veď dôležité nie je vyhrať, ale zúčastniť sa. Dievčatá a chlapci si zahrajú, pokecajú, zabavia sa a pôjdeme pekne do hajan. Áno, jasné. Mohol som si ja hovoriť a myslieť. Realita? Naše dva riešeniacke tímy sa zápas od zápasu zlepšovali a dostávali do formy. S pribúdajúcimi pohármi piva, pribúdali aj skills, razancia švihu, a v neposlednom rade, aj góly do bránok súperov. Priamu úmeru neokašleš, to je matika, to je život. Naše tímy sa neostýchali využívať aj neortodoxné riešenia, vďaka ktorým to jeden tím dotiahol až do historického finále. Veď to je aj naším poslaním, vždy nájsť riešenie v každej situácii.

Je to tu. Finále. A pol jednej v noci. To len tak, mimochodom. Už 2 hodiny som mal spať. Poďme ale späť. Stôl číslo 9 a dva tímy. Tím RIESENIA.com vs. tím 5-násobných víťazov Visibility a len 1 trofej pre víťaza. Obhája Visibility titul alebo budú RIESENIA.com novým šampiónom? Táto otázka kolovala všetkým v hlavách. V krvi niečo iné, ale tak, jedno malé pivo nezaškodí, nie? 😛

Prvá čisto mužská dvojica súperov odštartovala finálový zápas. Tím RIESENIA.com predviedol stúpajúcu formu, ktorá vyvrcholila v tom správnom čase, a mužskú dvojicu tímu Visibility po tuhom taktickom boji zdolal. Nastúpili zmiešané dvojice oboch tímov. RIESENIA.com začali veľmi dobre, keď si vytvorili sľubný dvojgólový náskok. Aby to nebolo ale také easy, tím Visibility hru otočil vo svoj prospech. Takto sa doťahovali, až to bola remíza a rozhodoval len jeden gól. Ten sa podarilo „úspešne“ inkasovať nám a Visibility vyrovnali stav zápasov na 1:1. Rozhodnúť tento turnaj už mohli len borci jednotlivci. Napriek nespornej snahe nášho tímu, výsledok skončil v prospech tímu Visibility, a tak opäť obhájili prvenstvo a odniesli si domov trofej.

foto14

Nevadí, je to skvelý úspech dostať sa do historického finále. Je to úspech, je to… Naaah, ale čo si budeme klamať. Jeden gól, len jeden pošmatlaný gól a mohlo byť vymaľované. Nabudúce už nikomu nič nedarujeme a ideme si po výhru! 😀

A video nakoniec, ako sme si to užívali. Len to sleduj!

+ Diskusia nemá žiadne príspevky